Címlapon: The Faces of Sarah (United Kingdom)
Az EGO Music

Évekkel ezelőtt, amikor (magunkhoz mérten) kisebb-nagyobb sikereket elért zenekaraink befejezték működésüket, megalapítottuk az Ego zenekart. Korábbi próbálkozásainkhoz képest nagyszabású tervekkel láttunk a munkáknak. Ennek eredménye rövid idő alatt egy videoklip (Megbabonáz) lett, rengeteg koncertet adtunk látványos vizuális elemekkel, saját hangstúdiót építettünk, demo lemezünk pedig kapott néhány elismerő kritikát. Mindezek ellenére néhány év és több személyi változás után úgy döntöttünk, hogy az Ego is befejezi működését. Talán örökre.
Volt, aki teljesen eltávolodott a zenétől, van aki televízióknál dolgozik, van aki azóta külföldön él és új zenekara van. Mi, akik időnk legnagyobb részét itthon töltjük, azon törtük a fejünket, hogy mit kezdjünk a 10 év alatt szerzett tapasztalattal, kapcsolatokkal és a felépített stúdióval.
Természetesen a válasz adta magát, és néhány hónap alatt körvonalazódott az EGO Music grandiózus terve.
A terveken sokat finomítottunk mire eljutottunk a megvalósítható változatig, ráadásul szinte az elindulás pillanatában befutott első ügyfelünk is, a londoni The Faces of Sarah. Minden adott volt tehát az elinduláshoz.

Az EGO Music jelenleg egy néhány fős független társaság, akik egyébként hangtechnikai, marketing, rendezvényszervező, kommunikációs és design területeken dolgoznak, alkotnak.
Ezeket, és a zenei területen szerzett tapasztalatokat ötvözve próbálunk olyan előadóknak segíteni, akikről úgy gondoljuk hogy elképzeléseik és tudásuk, felkészültségük összhangban van, de nem akarják vagy nem tudják a dalok írásán túli feladatokat is vállalni.

Az EGO Music szolgáltatásai
  • hangstúdió (lemezfelvétel, mastering, lemezkiadás)
  • koncertszervezés
  • vizuális tervezés és kivitelezés (image, színpad, fotó, video, DTP, web, stb)
  • marketing
  • egyéb, megállapodás szerinti szolgáltatások
Árak

Áraink az igénybevett szolgáltatásoktól, költségektől és a szerződés hosszától függenek. Minden esetben egyedi kalkulációt készítünk.

Kapcsolatfelvétel

E-mailben vagy telefonon.

Amennyiben van rá mód, küldjetek zenét, videót, bemutató anyagot.


Tudjuk hogy milyen erőfeszítés szükséges ahhoz, hogy egy zenekar kitörhessen a rossz technikai feltételekkel, néhány fős baráti társaság és néhány érdeklődő vagy éppen közönyös tekintet előtt adott fellépések sorából. Ezért főleg olyan előadókkal kívánunk együttműködni, akik valóban komolyan gondolják és a sikerért hajlandóak megdolgozni.

Reméljük hogy sikereiknek részesei lehetünk. Egy próbát talán megér.